Kategoriler
Proje Haberleri

Yalıboyu Villaları 0.99 faiz oranı ile taksit imkanı

Yalıboyu Villaları projesi bulunduğu konum ve ayrıcalıklı özellikleri ile hem tatil hem lüks yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Sinop’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Valla Grup tarafından hayata geçirilen proje Ödüllü Mimar Yaşar Kıldan tarafından tasarlanmıştır. 45.000 metrekarelik arazi üzerinde toplam 47 adet müstakil villa bulunmaktadır. Villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Valla Grup güvencesi ile geliştirilen proje 45.000 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik Ödüllü Mimar Yaşar Kıldan tarafından tasarlanıp “Türkiye Altın Marka” Ödülleri’nde ödüle layık görülmüştür. Konforlu, nitelikli ve kaliteli bir yaşam sunan projede toplam 47 adet müstakil villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Her villanın kendine ait tapusu bulunmakla birlikte 400 metrekarelik arsa payına sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks villaların net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villanın bahçesinde özel açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik toplu misafir otoparkı alanı bulunmaktadır. Her villaya özel olarak tahsis edilmiş 400 metrekarelik bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Söz konusu proje oldukça zengin sosyal alanlara sahiptir. İçerisinde; özel plajı, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, hamam, sauna, kafe, tenis kortu, beach voleybol sahası, basketbol sahası ve evcil hayvan oteli yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak doğalgaz altyapısı mevcuttur. Her villaya özel 25 metrekarelik veranda ve 15 metrekarelik teras alanı yer almaktadır.

Yalıboyu Villaları konumu hakkında

Denize sıfır konumdaki proje Sinop’un Merkez İlçesi Çiftlik Köyü’nde inşa edilmektedir. Muhteşem bir konumda yer alan villalar full deniz manzarasına sahiptir. Sinop Merkez’e 8 dakikalık bir mesafededir. Bunun yanı sıra Kastamonu’ya 1,5 saat ve Samsun’a 1,5 saat uzaklıkta yer almaktadır.

Yalıboyu Villaları fiyatları ne kadar?

Yalıboyu Villaları projesinde firma tarafından özel vade ile 60 ay 0,99 faiz oranı ile taksit fırsatı mevcuttur. Brüt 195 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 8.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (501) 361 57 57 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…