Kategoriler
Proje Haberleri

Yalova Atlas Life krediye uygun son dairesiyle satışta

Yalova Atlas Life projesi doğanın güzelliklerini bir bütün olarak sunan yapısıyla sahiplerini bekliyor. Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Panatlas İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Eşsiz tasarımı ile dikkat çeken site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Farklı mimariye sahip proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Panatlas İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje benzersiz mimari yapısı ile göz dolduruyor. Proje kapsamındaki site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Bu sitede, sakinlerin güvenliği için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı rahatça park edebilmeniz için kapalı otopark alanı da mevcuttur. Üstelik sosyal alanlar arasında açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı yer almaktadır.

Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına uygun tasarım ve donanım sağlanmaktadır. Dairelerde yüksek kaliteli ısı yalıtımı ve ses yalıtımı da mevcuttur. Konforlu bir ısınma sistemi olarak doğalgaz kullanılmakta olup dairelere kombi takılarak teslim edilmektedir. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan yapılmıştır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Mutfakta ankastre mutfak seti yer alırken, yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyolarda ise Hilton lavabo ve duşakabin gibi lüks özellikler sunulur. Dairelerde hem parke hem de seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik de mevcuttur.

Yalova Atlas Life konumu hakkında

Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projedeki konutlar eşsiz deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Üstelik şehrin stresinden uzak olmakla birlikte şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Vapur, Kipa AVM, otogar, bütün okullar ve kamu kuruluşları 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Aynı zamanda 400 yataklı şehir Hastanesi ve terminal 2 dakika, hızlı feribot 5 dakika uzaklıktadır. İstanbul, Bursa ve İzmit 45 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Yalova Atlas Life fiyatları ne kadardır?

Son 1 adet dairesi kalan Yalova Atlas Life projesinde 0.69 kredi imkanı ile satış yapılmaktadır. banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.590.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(212) 620 32 04 veya 0(532) 157 56 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…