Kategoriler
Proje Haberleri

Yalova Nova Evleri Ekim 2023’te teslim

Yalova Nova Evleri projesi ergonomik ve kullanışlı mimari tasarımı ile sahiplerini bekliyor. Söz konusu konut projesi konum olarak Yalova İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Enfur İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi 3 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde yükselmektedir. 3 bin 500 metrekare alan üzerinde birbirinden bağımsız 10 adet tripleks villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Enfur İnşaat Yapı firması güvencesi ile tasarlanan proje 3.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri tripleks olmak üzere birbirinden bağımsız 10 adet villa yer almaktadır. Bu tripleks villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tiplerinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 355 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 275 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Villalara site içerisinden ve müstakil bahçe kapısından giriş bulunmaktadır. Her villaya özel 2 araçlık kapalı ve 1 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik villaların bahçesinde oturma alanı ve barbekü alanı yer almaktadır.

Bahçe ve otopark kapıları uzaktan kumandalı otomatik kapı sistemi ile yapılmaktadır. Dış özellikler içerisinde su deposu, fiber internet, intercom sistemi, kablo TV, uydu ve paratoner gibi birçok özellik yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Villa giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ankastre mutfak seti, her odada banyo, 4 adet balkon bahçesi, duşakabin, giyinme odası, gömme dolap, ebeveyn banyosu ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin ve laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yalova Nova Evleri nerede yer almaktadır?

Yalova villa projesi Yalova İli, Merkez İlçesi, Kadıköy Belediyesi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projedeki tüm villalar eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kreş, cami, Cem evi, eczane, eğlence merkezi, hastane, okullar, kilise, sağlık ocağı ve semt pazarı projeye yakın bölgelerde bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yalova Nova Evleri fiyatları ne kadar?

Yalova Nova Evleri projesinde yer alan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatları 7 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Villa projesinde yer alan villaların fiyatları 10 milyon TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Ekim 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(530) 464 44 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…