Kategoriler
Proje Haberleri

Yamaç Villaları Didim güncel fiyatlarla satışta

Yamaç Villaları Didim projesi isminden de anlaşılacağı üzere turizm beldesi olan egenin incisi Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Has Karaarslan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Site içerisinde toplam 12 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipleriyle müstakil yaşam alanları sunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Has Karaarslan İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje doğanın yeşili ve denizin mavisinin birleştiği bir noktada konumlandırılmıştır. Site içerisinde her biri 2 katlı olmak üzere 12 adet müstakil villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 500 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel müstakil otopark alanı mevcuttur. Sitede müstakil açık yüzme havuzu, spor ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Bunun dışında geniş bahçe alanları yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan villa yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte hırsız ve yangın alarmı, yüz tanıma ve parmak izi okuyucu mevcuttur. Amerikan mutfak, giyinme odası, Hilton banyo, spot aydınlatma gibi özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca 4 adet banyosu bulunup duşakabin ve ebeveyn banyosu yer almaktadır.

Yamaç Villaları Didim konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Hisar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine yakın olup boğaz, deniz, doğa ve şehir manzaralıdır. Üstelik uzun plajların olduğu ve turizm beldesinde yükselen projede konutlar doğa ile iç içe bir konumda ultra lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Çevresinde eğlence merkezi, market ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra anayol ve caddeye yakın konumda yer almaktadır.

Yamaç Villaları Didim fiyatları ne kadardır?

Yamaç Villaları Didim projesinde fiyatlar cepheye göre değişmektedir. Ayrıca projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 500 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 075 83 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…