Kategoriler
Proje Haberleri

Yaman Villaları Kuşadası Mayıs 2023’te teslim

Yaman Villaları Kuşadası projesi deniz ve doğa manzarasına sahip eşsiz konumu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Tunalar Yapı ve Mavi Ada İnşaat firmalarının ortaklığıyla hayata geçirilmektedir. 8.950 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 12 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Müstakil yaşam alanları sunan bu proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tunalar Yapı ve Mavi Ada İnşaat firmalarının ortak çalışması olarak yaşama geçirilen proje 8.950 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 2 katlı olmak üzere toplam 12 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 2 farklı konut tipinden oluşmaktadır. Bu villalar ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 252 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 308 metrekare olmaktadır. 7/24 güvenlik ve kamera sistemi her zaman güvende tutmak için tasarlanmıştır. Bu villaların en dikkat çekici özelliklerinden biri de havuz etrafındaki yaşam alanı ve ateş çukurudur. Havuzun yanında yer alan ahşap deck döşeme yaşam alanı ve ateş çukuru, özellikle yaz aylarında keyifli bir atmosfer yaratmaktadır. Üstelik kış aylarında kış bahçesi, sıcak ve rahat bir ortam sunmaktadır.

Kamelya yaşam alanı içerisinde barbekü ve mini mutfak, özel misafirleriniz için harika bir yemek deneyimi sunmaktadır. Bununla birlikte otomatik sulama sistemi ve geniş peyzaj alanı, bahçenizin her zaman yeşil ve bakımlı görünmesini sağlamaktadır. Konutların dış cephesi seramik ve ahşap kaplama ile kaplanmıştır. Ayrıca, ısı yalıtımlı alüminyum doğrama, panjur ve sineklik, otomatik panjur sistemi, yerden ısıtma ve ısı pompası gibi özellikler mevcuttur. Akıllı ev sistemi özelliğine sahip villaların her odasında VRF klima ve TV alt yapısı, şömine, ankastre set, TV ünitesi, çamaşır odası, başlıkları ahşap dekoratif, yatak odalarına özgün makyaj masası gibi birçok özellikleri bulunmaktadır. Aynı zamanda her odada ebeveyn banyo ve giyinme odası yer almaktadır.

Yaman Villaları Kuşadası konumu hakkında

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer alan proje Karaova Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu projedeki villalar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde kreş, eczane ve semt pazarı yer almaktadır. Bununla birlikte otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Yaman Villaları Kuşadası fiyatları ne kadar?

Yaman Villaları Kuşadası projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Proje kapsamında yer alan 3 artı 1 ve 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 15.500.000 TL ile 25.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu projenin teslim tarihi Mayıs 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0532 176 21 14 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…