Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Park Konutları satışları başladı

Yaşam Park Konutları projesi ana cadde üzerinde yükselen eşsiz konumu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mapaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı 3 blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mapaş İnşaat ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 7 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda ikişer adet banyo yer almaktadır. Geniş ve ferah yapıda balkonlar bulunmaktadır.

Yaşam Park Konutları konumu ve fiyatları hakkında 

Proje, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi Doğu Kent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik ana yol üzerinde konumlanan proje pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Yaşam Park Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 daireler 850.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 daireler 900.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (530) 595 02 29 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…