Kategoriler
Proje Haberleri

Yaşam Vadim Evleri hemen teslim

Giresun İli, Espiye İlçesi, Merkez Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Tığlı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Yaşam Vadim Evleri konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Espiye konut projesi Merkez Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi kesintisiz müthiş doğa ve deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler ankastre set, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon gibi olanaklara sahiptir. Ayrıca dairelerde deniz manzaralı balkonda yer almaktadır.

Site içerisinde pek çok sosyal olanak yer almaktadır. Açık yüzme havuzu, aqua park, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar site içerisinde sunulan olanaklardan bazılarıdır. Ayrıca sitede kamelyalar, yürüyüş parkuru, fitness salonu, bay ve bayan mesciti, toplantı odası, bay ve bayan lokal gibi alanlar da mevcuttur. Bunları yanı sıra otopark, özel güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Yaşam Vadim Evleri  konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 183 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler tamamlanmış olup oturuma hazırdır.

Yaşam Vadim Evleri fiyatları ne kadar?

Giresun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Yaşam Vadim Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi Espiye, Merkez Mahallesinin en nezih yerinde konumlandırılmıştır. Ulaşım sorunu olmaya proje aynı zamanda pek çok noktaya yakın mesafededir. Bunun yanı sıra proje denize de yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0545 600 60 60 ve 0541 893 92 34 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..