Kategoriler
Proje Haberleri

Yekta Blue nerede

Antalya şehrine bağlı bulunan Alanya ilçesinde Yekta Blue projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Yekta Homes firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimlerin önümüzdeki yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje tek bloktan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Yekta Blue projesi bünyesinde 72 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje on ikibir katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Mahmutlar Mahallesi’nde inşa ediliyor. Yekta Blue projesi Namık Kemal Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Yekta Blue projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 60 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor. Konutların büyüklükleri üç farklı plandan meydana geliyor. Söz konusu olan 1+1 dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ve 70 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar ise 138 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede bulunan donatılar nelerdir?

Yekta Blue projesinde alıcılar için birçok donatı yer alıyor. Söz konusu olan projede açık ve kapalı yüzme havuzu mevcut. Sosyal aktivite alanlı olarak fitness merkezi, çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.