Kategoriler
Emlak Haberleri

Yeni Evim Kampanyası için BOSS4 Gayrimenkul’den 4 projeyle destek

Yeni Evim Kampanyası dahilinde, inşaat sektörünün güvenilir markası BOSS4 Gayrimenkul, dört projesi ile destek sağlıyor. BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Yepyeni Fırsatlarla Yeni Eviniz Hazır” sloganıyla kampanyaya dahil olduklarını duyurmuştur. Ayrıca Akkuş; “Alya Dream, Alya Dolunay, Alya Bella ve Alya 4 Mevsim projelerinde 15 yıl vade ve yüzde 0,69’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla bu kampanyada varız.” ifadelerini kullanmıştır.

“Yeni Evim Kampanyası kapsamında harekete geçtik”

Akkuş, projelerin tapularının hazır olduğunu da aktarmıştır. Bununla birlikte Akkuş; “Konut satış rakamlarının istenilen seviyeye ulaşması için konut üreticilerinin de konut almak isteyen kesimin de kampanya ve teşviklerle desteklenmesi gerekmektedir. Yeni Evim Kampanyası ile hem orta gelirliyi ev sahibi yapmak, hem de konut sektörünü canlandırmak için uygun koşullar sağlanmıştır. Özellikle faiz oranlarının yüzde 1’in altında kalması en önemli adımlardan biri olmuştur. Ayrıca uzun vadeye yayılması ile konut ediniminde önemli bir adım atılmıştır. Biz de bu kampanyaya 4 projemiz ile dahil olduk. Vatandaşı Alya Dream, Alya Dolunay, Alya Bella ve Alya 4 Mevsim projelerimizde 15 yıl vadeyle yüzde 10 peşin yüzde 0,69’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla konut sahibi yapmak için harekete geçtik.” demiştir.

BOSS4 Gayrimenkul’ün 4 projesinin detayları

BOSS4 Gayrimenkul’ün inşa ettiği projelerden Alya Dream projesi Beylikdüzü Kavaklı’da yer almaktadır. Proje içerisindeki 3 blokta 94 daire ve 17 ticari alan olarak inşa edilmektedir. Butik proje olarak hayata geçen proje 130 ile 352 metrekare aralığında değişen daire büyüklüklerine sahiptir. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve dubleks dairelerden oluşmaktadır. Daire fiyatları 6.595.000 TL’den başlayan projenin Haziran 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Alya Dolunay projesi ise, yine Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Atatürk Bulvarı’nda yer almaktadır. Proje, 5.056 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisindeki 2 blokta 3 artı 1 ve 5 artı 2 dubleks daire tipleri bulunmaktadır. Bloklarda toplam 108 daire ve 12 dükkan yer almaktadır. Üstelik daire büyüklükleri 183 ile 357 metrekare arasında değişmektedir. Söz konusu projede daireler ise 8.740.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Alya Dolunay projesi 3.634 metrekarelik geniş peyzaj alanına sahip geniş bahçesi ile dikkat çekmektedir. Ayrıca kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı odası, Türk hamamı, saunadan oluşan sosyal dolanı alanları bulunmaktadır. Alya Dolunay’ın Nisan 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Özel bahçeli lüks villaları dikkat çekiyor

Beylikdüzü Gürpınar’da konumlanan Alya Bella projesi ise 12 adet lüks villadan oluşmaktadır. ayrıca proje 4.603 metrekarelik geniş peyzaj alanı ve her villaya özel bahçesiyle özel bir yaşam sunmaktadır. Üstelik her villasında yer alan geniş bahçesiyle doğanın içinde üst seviye bir yaşam vaat etmektedir. Bütün detayları çok özel tasarımlara sahip proje, lükste sınırları aşan bir yaklaşım sunmaktadır. Fiyatları 23.300.000 TL’den başlayan Alya Bella villalarının Nisan ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Alya 4 Mevsim projesi BOSS4 Gayrimenkul’ün Esenyurt’ta aile konseptine uygun olarak hayata geçirilmiştir. Konut projesi her biri 11 katlı 4 adet blokta toplam 217 daire ve altı ticari alandan oluşmaktadır. Ayrıca 2 bloğun inşaatının tamamlandığı proje, 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire tiplerinden oluşmaktadır. Toplam 4.250 metrekare peyzaj alanına sahiptir. Bununla birlikte 700 metrekare büyüklüğünde bir sosyal alan da yer almaktadır. Daire fiyatları, 3.000.000 TL’den başlayan projenin 29 Ekim’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…