Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Yeni Eyüp Evleri projesindeki daire tiplerinin fiyatı neler?

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt ortaklığıyla yaşama hazırlanan Yeni Eyüp Evleri, 10 bin 668 metrekare büyüklüğündeki arsa parselinin üzerinde yükseliyor. Teslimlerinin 2022 yılının mart ayında yapılacağı belirtilen projede 7 adet blok inşa ediliyor.

Yatay mimarili binalardan ve yeşil alanlardan oluşan projede 389 adet daire yer alıyor.

Yeni Eyüp Evleri projesindeki daire seçenekleri

Otogara yakın bir mesafede kurulan projedeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin net büyüklüğü, 40 metrekare değerinden başlıyor. Sosyal ünitelere sahip olan projedeki bir odalı ve bir salonuyla inşa edilen dairelerin büyüklüğü, net 65 metrekare değerine kadar çıkıyor.

Konutlarında teras alanına yer verilen projedeki iki odası ve bir salonuyla inşa edilen konutların büyüklüğü de net 60 metrekare değerinden başlıyor. İstanbul ilinin Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki iki odaya ve bir salona sahip durumda olan evlerin net büyüklük değeri, 169 metrekareye kadar çıkıyor.

Geniş alanlara sahip olan projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler ise net 81 metrekare ile 112 metrekare değerleri arasında.

Projedeki dairelerin fiyatları neler?

Yeni Eyüp Evleri projesindeki bir odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 431 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki 1+1 daire tiplerinin fiyatı, 512 bin liraya kadar çıkıyor. Çırçır Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler, 574 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Toplu taşıma durağını, önemli yolları, üniversiteleri ve alışveriş merkezlerini çevresine alan projedeki iki odalı ve bir salonlu dairelerin en yüksek fiyatıysa 958 bin lira.

Yeni Eyüp Evleri projesindeki 3+1 dairelerin fiyatı

Sakin Caddesi’nde inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 845 bin lira ile 1 milyon 380 bin lira arasında yer alıyor. İçerisinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi ve kafeye yer verilen projenin alanında kapalı otopark da bulunuyor.

Adres: Çırçır Mah. Sakin Cad. 34070 Eyüp/İstanbul

Telefon: 0552 794 01 66

Telefon: 0212 625 15 10