Kategoriler
Proje Haberleri

Yeni Hayat Mahmutbey satışta

Yeni Hayat Mahmutbey projesi, İntek Konut İnşaat tarafından Bağcılar-Basın Ekspres aksında hayata geçirilmektedir. Konut projesi 4.600 m2 arsa alanında, modern mimariyle tasarlanmıştır. 4 blokta toplam 196 daire ve 1 dükkandan oluşan proje, İstanbul’da yüksek prim avantajı sunan lokasyonuyla dikkat çekmektedir. Bu haberimizde konut projesinin özelliklerini ve yatırım fırsatlarını inceleyeceğiz.

Proje Detayları

Bağcılar konut projesi, inşaat sektöründe güvenilir bir isim olan İntek Konut İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Şirket, inşaat teknolojilerindeki yenilikleri takip ederek, modern ve kaliteli projeler üretmektedir. Bu kapsamda ise söz konusu projesi 4.600 m2 arsa alanı üzerinde inşa etmektedir. Ayrıca İstanbul konut projesi toplam 196 adet konuttan oluşmaktadır. Projenin 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunmaktadır.

Konut projesinde, zengin sosyal imkanlar ve modern bina özellikleri bulunuyor. Proje site özellikleri arasında yürüyüş parkuru, kamelya, kapalı otopark, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca sauna, Fin hamamı, fitness merkezi, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi imkanlar bulunmaktadır.

Bina özellikleri arasında ise su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni ve asansör yer alıyor. Konut özellikleri arasında ankastre beyaz eşya, interkom sistemi ve kombi bulunuyor. Ayrıca, yapı denetimi yapılmış, zemin etüdü yapılmış, deprem yönetmeliğine uygun, radye temel ve tünel kalıp gibi inşaat teknikleri kullanılmıştır.

Fiyat Listesi ve Ödeme planı ve teslim tarihi

Yeni Hayat Mahmutbey projesinde, 3+1 konut tipi için 3.450.000 TL’den başlayan fiyatlarla konut satışları devam etmektedir. Firma bünyesinde sunulan özel ödeme seçenekleriyle, müşterilere 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Projenin teslim tarihi, Temmuz 2024 olarak belirlenmiştir.

Bağcılar-Basın Ekspres aksında konumlandırılan Yeni Hayat Mahmutbey projesi, İstanbul Havalimanı’na yakınlığı, TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı noktalarına yakın olması ile yatırımcılara yüksek prim avantajı sunmaktadır. Metro hatlarının birleşim noktasında yer alan proje, ulaşım kolaylığı sağlayarak, İstanbul’un her noktasına rahatlıkla erişim imkanı sağlamaktadır.

Yeni Hayat Mahmutbey yatırım fırsatları

Yeni Hayat Mahmutbey projesi, yüksek prim avantajı sunan lokasyonu ve modern mimarisiyle, yatırımcılar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Projenin Bağcılar-Basın Ekspres aksındaki konumu, ulaşım kolaylığı sağlayan metro hatlarına yakınlığı ve İstanbul Havalimanı’na yakınlığı, yatırımcılara yüksek prim avantajı sunmaktadır. Ayrıca, projenin sahip olduğu yüzde 1 KDV avantajı yatırımcılar için cazip hale getirmektedir.

Sonuç olarak konut projesi, İstanbul’da modern ve kaliteli bir yaşam arayanlar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Projenin İntek Konut İnşaat imzası taşıması, modern mimarisi, zengin sosyal ve bina özellikleri, ulaşım kolaylığı sağlayan konumu ve yüksek prim avantajı sunan lokasyonu, yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 konut tipleri, ferah ve kullanışlı yaşam alanları sunmaktadır. Ayrıca, müşterilere özel ödeme seçenekleri ve 36 ay vade imkanı sağlanmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

Mahmutbey projesinde kaç adet daire bulunmaktadır?

Proje, toplam 196 adet daireden oluşmaktadır.

Konut projesinde hangi konut tipleri mevcuttur?

Proje, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmaktadır.

Ne zaman teslim edilecek?

Projenin teslim tarihi, Temmuz 2024 olarak belirlenmiştir.

Ödeme planı seçenekleri nelerdir?

Proje kapsamında, müşterilere özel firma bünyesinde 36 ay vade imkanı sunulmaktadır. Ayrıca projede 0.69’dan başlayan faiz oranı ve 180 ay vade imkanı bulunmaktadır.

Nerede yer almaktadır?

Mahmutbey Metro İstasyonu çıkışı karşısında, Bağcılar-Basın Ekspres aksında konumlandırılmıştır.

Hangi sosyal olanaklar mevcuttur?

Proje, yürüyüş parkuru, kamelya, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fin hamamı yer almaktadır. Ayrıca fitness merkezi, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi zengin sosyal olanaklar sunmaktadır.

Konut projesi, modern mimarisi, zengin sosyal ve bina özellikleri, ulaşım kolaylığı sağlayan konumu ve yüksek prim avantajı sunan lokasyonu ile İstanbul’da modern ve kaliteli bir yaşam arayanlar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Ayrıca, müşterilere özel ödeme seçenekleri ve 36 ay vade imkanı sağlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 445 21 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…