Kategoriler
Proje Haberleri

Yeni Kavala Evleri avantajlı yatırım fırsatı

Yeni Kavala Evleri projesi iki etap şeklinde tasarlanmıştır. Projenin konumu İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje CC Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 28.000 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilen projede toplamda 83 adet daire ve 9 adet iş yeri bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

CC Yapı A.Ş. güvencesi ile yükselen proje 28.000 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede toplam 83 adet daire ve 9 adet iş yeri yer almaktadır. Projenin birinci etabında ise 53 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Söz konusu dairelerin büyüklükleri ise 96 ile 160 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje kapsamında dikkat çeken pek çok sosyal donatı yer almaktadır. İçerisinde fitness salonu, yüzme havuzu, kafe, açık oturma terası, yeşil alan, özel çevre düzenlemesi ve peyzaj alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte çocuk oyun alanı ve çocuk havuzu gibi özellikleri ile çocuklara yönelik ayrıcalıklar da sunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Yeni Kavala Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Bağcılar İlçesi Mahmutbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konumu itibari ile avantajlı bir noktada yükselmektedir. Mahmutbey Metrosu’na yalnızca 100 metre mesafede yer almaktadır. Ayrıca TEM Otoyolu’na, Bölge İdare Mahkemesi’ne, Medipol Hastanesi’ne, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın bir konumda yer almaktadır.

Yeni Kavala Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projelerdeki artışa yönelik fiyatlar da yükselişe geçmiştir. Bu noktada bölgede konut yatırımı yapmak avantajlı bir seçenek olarak değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 532 284 01 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…