Kategoriler
Proje Haberleri

Yeniyurt Konutları 3. Etap satışları devam ediyor

Afşaroğlu İnşaat tarafından yapılandırılan Yeniyurt Konutları 3. Etap projesinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor. Konut projesi Tokat İli, Merkez İlçesi, Yeniyurt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tokat konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. 2+1 tip daireler brüt 115, net ise 90 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 138 metrekare, net ise 115 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Konutlar modern ve şık tasarımıyla ilgi çekmektedir.

Projede Ev Fiyatlandırılması 

Yeniyurt Konutları 3. Etap projesi Afşaroğlu İnşaat tarafından yapılandırılmıştır. Site içerisinde bulunan 3 adet blok 5 katlı olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda konutların fiyatlarına bir göz atalım. Konut projesinde yer alan brüt 115 metrekare büyüklüğündeki 2+1  tip daireler 270 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Dairelerin fiyatları 410 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Tokat konut projesinde yer alan brüt 138 metrekare büyüklüğe sahip 3 + 1 tip dairelerin fiyatları ise 480 bin TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları 590 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Yeniyurt Konutları 3. Etap Evin İç ve Dış Yapımı

Konut projesi 3 bloktan ve 5’er katlı binalardan oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerde yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Enerji tasarrufu özelliği sayesinde yüzde 30 oranında enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Daireler arasındaki katlarda da ses geçişini engellemek adına ekstra ses yalıtımı da kullanılmıştır. Aynı zamanda modern ve müşterinin ihtiyaçlarını düşünerek yapılandırılan bu binalar günümüze uygun olarak tasarlanmıştır. Yaşam alanlarının içerisinde araç otoparkı da mevcuttur. Afşaroğlu İnşaat her ihtiyacı düşünerek bir proje tasarlamıştır. Ayrıca evin içerisinde toplamda İki banyo mevcuttur. Isıtma olarak yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca satın alma durumu takas şeklinde de gerçekleştirilebilir.

Projenin Konumu Hakkında Bilgi

Konut projesinin konum bilgisinden bahsedecek olursak, merkeze oldukça yakın ve doğa ile iç içe olan bir konuma sahiptir. Konumu sayesinde odaların her tarafına güneş ışığı gelmektedir. Ayrıca gideceğiniz yerlere ulaşım açısından oldukça rahat bir şekilde gidebilirsiniz. Hastaneye, okullara, merkeze oldukça yakın olan bu evlerin konumu büyük önem taşımaktadır.

Yeniyurt Konutları 3. Etap hakkında detaylı bilgi için satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca görüntülü arama ile ev turu yapabilirsiniz. Bu sayede daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Proje hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak için 0 (544) 212 18 23 numarayı arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…