Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Konak Doğa Evleri satışları devam ediyor

Yeşil Konak Doğa Evleri projesi caddesi üzerindeki konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ekol A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 10 katlı bloklar bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ekol A.Ş. tarafından geliştirilen proje kapsamında her biri 10 katlı bloklar yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 110 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda ikişer adet banyo bulunmaktadır. Her dairede ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Yeşil Konak Doğa Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Sultançiftliği Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje merkezi bir konumda ve ferah bir bölgede yükselmektedir.

Yeşil Konak Doğa Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 1.740.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 350 30 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…