Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Mahalle Bungalov yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta

Yeşil Mahalle Bungalov projesi Yeşil Vadi firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bungalov projesi Kırklareli İli, Kofçaz İlçesi Elmacık köyünde hayata geçirilmektedir. Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi olan projede satışlar başlamıştır. Yüzde 20 lansman dönemine özel indirim fırsatı projede alıcılara sunulmaktadır. Projede konut tipleri neler, büyüklükleri ne kadar, ne zaman teslim edilecek, satılık bungalov fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Bungalov projesi Yıldız Dağları bölgesinde yer alan Elmacık köyünde bulunmaktadır. Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi olan projede toplam 168 bungalov tipi konut yer almaktadır. Bu bungalovlar 59 metrekare ve 89 metrekare olmak üzere iki farklı büyüklükte tasarlanmıştır. Ayrıca söz konusu projede yer alan bungalovların yüzde35’i ön talep döneminde satılmıştır.

Söz konusu bungalov projesi Polat Renaissance Hotel’de yapılan lansman ile tanıtımı gerçekleştirilmiştir. Proje bungalovların dışında ayrıca sosyal donatı alanları ve eşsiz doğası ile de dikkat çekmektedir. Yine bungalovlara ait 250 ile 300 metrekare arasında değişen büyüklükte alanlar yer almaktadır. Bu alanlarda sebze ve meyve yetiştirmek mümkün olabilecektir.

Firma İstanbul ve yakın bölgelerde yatırımlara devam etmektedir. Bu kapsamda Silivri’de de bir proje hayata geçirilmektedir. Yeşil İnci Villaları projesi bu kapsamda Silivri’da hayata geçirilmektedir. Villa projesinde ise toplam 59 adet villa yer almaktadır. Yeşil İnci Villaları projesinde inşaat çalışmaları tüm hızı ile devam etmektedir. Bu villa projesinde satışlar tamamlanmıştır. Yoğun talep üzerine ise bölgede 35 villadan meydana gelen 2. proje hayata geçirilmiştir. Yine aynı bölgede 70 villadan meydana gelen 3. proje için ön çalışmalara başlanmıştır. Üçüncü proje konum olarak ise denize sıfır ve önü kapanmayan villalardan oluşmaktadır. Ayrıca firma Ankara Beypazarı2nda yeni bir proıje için çalışmalara başlamıştır.

Yeşil Mahalle Bungalov nerede yer almaktadır?

Bungalov projesi Yıldız Dağları bölgesinde Kofçaz İlçesi, Elmacık köyü sınırlarında yer almaktadır. Bu konut projesi İstanbul’a 120 dakika mesafede yer almaktadır. 2023 yılında tamamlanması planlanan yüksek hızlı tren projesiyle bölgenin daha da değerlenmesi düşünülmektedir. Firmanın merkez ofisi ise Gültepe Mahallesi, şehit Özgür Güven Caddesi, No: 21/A Küçükçekmece / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 27 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…