Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşil Topsöğüt Konutları satışları devam ediyor

Malatya konut projesi Yeşil Yurt Belediyesi güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Topsöğüt Mahallesi’nde yer almaktadır. Yeşil Topsöğüt Konutları projesinde inşaat çalışmaları ve satışlar da tüm hızıyla devam etmektedir. Yeşilyurt konut projesinde daire tipleri neler? Satılık daire fiyatları ne kadar? Proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Yeşilyurt konut projesi 9 bin 460 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 9 bin 460 metrekarelik alan üzerinde toplam 7 adet konut bloğu yer almaktadır. Yedi adet konut bloğunda ise toplam 136 adet daire yer almaktadır. ayrıca proje içerisinde dairelerin dışında 6 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Malatya konut projesinde 2+1 tip daireler, ayrıca 3+1 tip daireler yer almaktadır. 2+1 tip daireler brüt 90 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 124, 131 ve 133 metrekare büyüklüklerinde tasarlanmıştır. Konut projesinde kapıcı görevlisi, güvenlik görevlisi, gece gündüz kayıt alan kameralar, kapalı spor salonu ve oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte tüm daireler tek banyolu ve bu banyolarda duşa kabin bulunmaktadır.

Yeşil Topsöğüt Konutları fiyatları ne kadar?

Yeşil Topsöğüt Konutları satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 410 bin TL’den başlamaktadır. Satılık daire fiyatları detaylarına baktığımızda ise fiyatlar şu şekilde oluşmaktadır;

90 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 460 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 124 metrekare alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 610 bin TL’den başlamaktadır.

131 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 640 bin TL’den başlamaktadır.

133 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 710 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konut kredisi kullanarak konut sahibi olmak isteyenler için projedeki konutlar krediye uygundur.

Yeşil Topsöğüt Konutları nerede?

Bu proje, Malatya İli, Yeşilyurt ilçesinde bulunan Topsöğüt Mahallesi’nde yer almaktadır. Site ile şehir merkezi arasında 11 kilometre, Malatya Park AVM arasında 8 kilometre, Eğitim Araştırma Hastanesi arasında 7 kilometre ve Erman Ilıcak Fen Lisesi arasında 5 kilometre bulunmaktadır. Bununla birlikte şehrin en sakin bölgelerinden birinde yükselen bu proje Yunus Emre Caddesi ile Malatya – Sivas Yolu arasındadır.

Yeşil Topsöğüt Konutları teslim tarihi ne zaman?

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinin 2022 yılı Şubat ayında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca detaylı bilgi almak için 0532 416 60 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…