Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilkent Villaları Kartepe Ağustos 2023’te teslim

Yeşilkent Villaları Kartepe projesi şehir manzaralı konumuyla kentin yeni merkezinde müstakil bir yaşam sunmaktadır. Projenin konumu ise Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Sınırlı sayıda arzı sahip olan proje Berlin Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 1.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 3 adet müstakil villa bulunmaktadır. Villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu proje hakkına detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Berlin Yatırım A.Ş. güvencesiyle yaşama geçirilen proje 1.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu alan içerisinde her biri 3 katlı olmak üzere 3 adet müstakil villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Her bir villa 400 metrekarelik arsa payına sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Bahsi geçen proje inşaat teknolojilerine yön veren deneyimli inşaat mühendisi ve mimar kadrosuyla güncel yönetmeliklere uygun modern çizgiler kullanılarak tasarlanmıştır. 24 saat kamera sistemiyle korunan projede her villaya özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Aynı zamanda konutlarda misafir otoparkı da yer almaktadır.

Her villaya özel açık yüzme havuzu ve bahçe kullanım alanları bulunmaktadır. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde basketbol sahası, bisiklet parkuru, futbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru ve spor salonu yer almaktadır. Doğal taş bahçe duvarı ve otomasyon sulama sistemine sahip ağaçlandırması ile özel bahçeleri dikkat çekmektedir. Kış bahçesi ve veranda seçenekli projede konutlar bireysel ısıtma altyapısına sahiptir. Şişecam konfor Isıcam ve Viessmann boylerli kombi sistemi gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca, konutların ısıtma sistemini etkili bir şekilde kullanmak için Rehau yerden ısıtma sistemi de mevcuttur. Siemens ankastre setleri, Viko priz anahtar ve aydınlatma grupları, Lake iç kapılar ve Higloss LED’li mutfak dolabı gibi şık tasarımlar dikkat çekmektedir. Üstelik Quante mutfak tezgahı ile mutfak tezgahı hem şık hem de dayanıklı olması sağlanabilmektedir.

Yeşilkent Villaları Kartepe konumu hakkında

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer alan proje Rahmiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 180 derece Kartepe manzarasına sahip projedeki villalar Kartepe’nin eteklerinde konumlandırılmıştır. Üstelik yakın çevresinde belediye, kaymakamlık, cami, özel ve devlet okulları ile birlikte hastaneler yer almaktadır. Symbol AVM ise yakın mesafede yer almaktadır.

Yeşilkent Villaları Kartepe fiyatları ne kadar?

Sınırlı sayıda arza sahip Yeşilkent Villaları Kartepe projedeki villaların fiyatı bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 175 metrekare büyüklüğü sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 6.800.000 TL ile 8.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu projenin teslim tarihi Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0212 912 39 47 veya 0532 597 32 24 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…