Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilköy Malikane Düzce lüks standartlarıyla dikkat çekiyor

Tamamı havuzlu olmasıyla dikkat çeken lüks yapı Yeşilköy Malikane Düzce projesi Düzce Merkez’in yeni cevheri olmaya aday bir proje. Modern mimarisi ve geniş bahçesi ile proje mükemmel bir villa satın almak isteyenlerin mutlaka göz atması gereken projelerden birisi. Site içerisinde yer alan villalar 2021 yılı itibariyle hangi fiyat üzerinden satışta? Villaların sunduğu diğer olanaklar neler? İştirak Şehircilik ve Yapı A.Ş. tarafından satışı gerçekleştirilen yapılar size hangi hizmetleri sunacak?

Yeşilköy Malikane Düzce villaları hakkında

Şehir merkezine yakın konumu ile ve çevresindeki elit yapılar ile dikkatleri çeken villalar özel peyzaj dizaynına sahip. 2 tip villa seçeneği ile tasarlanmış Yeşilköy Malikaneleri hayallerinizdeki yapı olabilir. Her villanın kendine ait havuzu, özel bahçesi ve otoparkı bulunuyor.

5+1 villalar şeklinde planlı proje brüt 1.000 metrekare, net 427 metrekare alan genişliğinde. 5 banyosu ve yerden ısıtma sistemi bulunan villalar satın alanlara istediği hayat konforuna fazlasıyla sahip. Giyinme odası, görüntülü diafon, intercom sistemi, kiler ve gömme dolaplar projenin sunduğu bazı avantajlardan. Ayrıca jeneratör ve çamaşır odası da villaların sahip oldukları arasında. Kreş, oyun parkı, spor alanı ve güvenlik sistemleri mevcut. Müstakil havuzu bulunan daireler aynı zamanda ses yalıtımı olanaklarına da sahip.

Proje toplam 16.000 metrekare arazi üzerinde kurulu 800 ve 1000 metrekare olmak üzere toplam 19 müstakil villadan oluşuyor. Düzenli bir şekilde konumlu villalar sunduğu geniş hizmet yelpazesiyle tercih sebebi oluyor. Ayrıca engelliye uygun yapısıyla villalar hayalinizdeki yaşama kavuşmanız için bir fırsat olma durumunda. Bununla birlikte villalar sosyal olanaklar bakımından oldukça zengin olması sebebiyle de tercih ediliyor.

Yeşilköy Malikane Düzce fiyatları ne kadar?

İnşaat firması tarafından satışa sunulan son bir adet villa satışı devam etmektedir. Bu kapsamda brüt 1.000 metrekare büyüklüğe sahip tek katlı villa 11 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için satış ve tanıtım ofisini ziyaret edebilirsiniz. Tanıtım ofisi adresi Akınlar-Sarayyeri 2697.Cadde No:49. Ayrıca bilgi almak için 0532 430 70 81 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…