Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilköy Malikane Düzce satışları devam ediyor

Yeşilköy Malikane Düzce projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İştirak Şehircilik ve Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 16.000 metrekarelik arazi üzerinde 2 tip villa seçeneği ile 19 adet tekil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

16.000 metrekarelik arazi üzerinde 2 tip villa seçeneği ile 19 adet tekil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 800 metrekare ile 1000 metrekare olmak üzere 2 tip villa seçenekleri bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villanın kendine özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel açık yüzme havuzu ve bahçe alanı bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, geniş koridor, rampa, yüzme havuzu, banyo ve tuvalet mevcuttur.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, gömme dolap, jakuzi, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Yeşilköy Malikane Düzce nerede yer alıyor?

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Akınlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve spor salonu bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul ve üniversite gibi eğitim kurumları yakın konumdadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Yeşilköy Malikane Düzce fiyatları ne kadardır?

Yeşilköy Malikane Düzce projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 800 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 1.000 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (380) 526 09 99 veya 0 (532) 430 70 81 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version