Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilli Residence 0.99 kredi imkanı ile satışta

Yeşilli Residence projesi geniş sosyal alanları ve uygun fiyatlı lüks dairleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yeşeren İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve diş yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yeşeren İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 9 katlı olan 4 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 72 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bütün bloklarda daireler dükkan üst katının üstünden başlamakta olup yüksek girişlidir. Satışa sunulan 4 artı dairelerin büyüklüğü brüt 230 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde geniş bir sosyal donatılar yer almaktadır. Bu donatılar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, spor alanı, kamelyalar, basketbol sahası ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Doğal kaynak kuyusu, asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, mobilyalar, vestiyer, PVC doğrama ve duvar kağıdı uygulaması gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yeşilli Residence konumu hakkında

Konut projesi, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Vadi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tekerek Yolu Akmansoy market arkasında bulunan Abdurrahim Karakoç Orta Okulu’nun karşısındaki BİM marketin arkasında yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen projedeki konutlar bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tüm sağlık kuruluşlarına yakın konumdadır.

Yeşilli Residence fiyatları ne kadardır?

Yeşilli Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik 0,99 oranında kredi imkanı sağlanmaktadır. Brüt 230 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı dairelerin fiyatı 2.300.000 TL ile 2.350.000 TL arasında değişmektedir. Projede araç takası yapma fırsatı sunulmaktadır. Ancak takas yalnızca 2018 model ve üzeri otomobil ile yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 289 97 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…