Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilpark Maqam satışları başladı

Yeşilpark Maqam projesi Adıyaman’ın Merkez İlçesi’nde yer alan birinci sınıf malzeme kalitesi ile tasarlanmış lüks bir konut projesidir. Bahsi geçen proje Yeşilpark İnşaat tarafından geçirilmektedir. Site içerisinde 5 adet konut bloğu bulunmaktadır. Bu bloklarda ise 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yeşilpark İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 9 katlı olmak üzere 5 adet konut bloğu yükselmektedir. Modern yapısı ile dikkat çeken bloklarda 4,5 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Her katta 2 daire bulunan bloklarda konutlar 3 cephelidir. Satışa sunulan 4,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 185 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde Fitness salonu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Birinci sınıf A plus yapıdaki konutlarda ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, vestiyer, kiler ve gömme dolap gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Yeşilpark Maqam konumu hakkında

Proje, Adıyaman’ın Merkez İlçesi Altınşehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda konumlandırılan proje pek çok lokasyon yakın konumdadır. Üstelik proje çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, sağlık ocağı ve spor salonu bulunmaktadır.

Yeşilpark Maqam fiyatları ne kadar?

Yeşilpark Maqam projesinde ödeme kolaylığı ile 18 ayda daire teslimi yapmaktadır. Brüt 205 metrekare olan 4,5 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 302 89 80 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…