Kategoriler
Proje Haberleri

Yeşilyurt Konutları Afşin 2023 yılında teslim

Yeşilyurt Konutları projesi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nin en özel lokasyonunda inşa edilen lüks yapılı bir projedir. Ayrıca bu proje Balaban Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 1.900 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Balaban Yapı güvencesi ile geliştirilen proje 1.900 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 24 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu dairelerin 12 tanesi 2 artı 1, 12 tanesi de 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye yetecek sayıda otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Yeşilyurt Konutları konumu hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en değerli lokasyonunda yükselen proje Beyyurdu Caddesi, hastane yolu üzerinde yer almaktadır. Ayrıca yakın çevresinde belediye, cami, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur.

Yeşilyurt Konutları fiyatları ne kadar?

Yeşilyurt Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 150 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise 2023 yılı olarak planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 637 74 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…