Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğit Park Villaları yüzde 50 peşinat kampanyasıyla satışta

Yiğit Park Villaları projesinde tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar ihtiyaçlara yönelik olarak tasarlanmaktadır. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Yiğitler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.350 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 6 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yiğitler İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 1.350 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 2 katlı olmak üzere toplam 6 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen dubleks villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 130 ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Devamlı gelişen dünya standartlarına uygun olarak proje, yenilikçi ve modern mimari tasarımı ile dikkat çekmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur.

Her villaya özel açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte her villaya özel bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Tüm villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan konut yönetimi sağlanabilmektedir. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm villalarda mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Spot aydınlatma, panjur sistemi ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Yiğit Park Villaları konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Hisar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projedeki konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresindeki park alanları ve yeşil alanlar ile ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Yiğit Park Villaları fiyatları ne kadar?

Yiğit Park Villaları projesinde yüzde 50 peşinat kampanyası bulunmaktadır. Yüzde 50 peşinat, geri kalanı anahtar teslimine kadar taksit seçeneğine sahiptir. Projede yer alan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(538) 719 79 82 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…