Kategoriler
Proje Haberleri

Yiğitpark Kartopu satışları devam ediyor

Yiğitpark Kartopu geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Bu konut projesi Yiğitler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Satışa sunulan bu evleri detaylı bir biçimde inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan evler özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu projedeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Bu Proje kapsamında daire seçenekleri 3+1 ve 4+1 şeklindedir. Bu evler içerisinde ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör vardır. Ses ve ısı yalıtımı da evin dış cephesinde bulunmaktadır. Ayrıca otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda evlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Sosyal alan olarak oyun parkı gibi yerler mevcuttur. Sizlere doğa ile iç içe olan aynı zamanda şehirdeki istediğiniz kolaylığı ayağınıza getiren evler sunulmaktadır.

Yiğitpark Kartopu konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bulunan bu evlerin konumu sizlere oldukça kolaylık sağlar. Konumu sayesinde hastane, eczane ve sağlık ocağına yakındır. Sağlık problemlerini kolay bir biçimde doktora giderek atlatabilirsiniz. Market ve semt pazarına oldukça yakın olması sizlerin işine oldukça yarayabilir. Aynı zamanda eğitim açısından da ilkokul ve ortaokula yakın olması artı bir özelliğidir. Şehir merkezine de ulaşım oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleşir. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Aynı zamanda dolmuş ve minibüs seçeneklerinden de yaralanabilirsiniz. Bu projedeki evler sizlere doğa ve şehir manzarası sunmaktadır.

Yiğitpark Kartopu fiyat bilgisi

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Bu nedenle evlerin alanları ve kat sayısına göre fiyatının değiştiğini görmek mümkündür.

Projede yer alan brüt 150 metrekare, net 130 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 975 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt olarak 165 metrekare, net 145 metrekare alanı olan 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 50 binden başlamaktadır.

Brüt 230 metrekare, net 200 metrekare alanı olan 4+1 evler 1 milyon 450 bin liradan satışa sunulmaktadır.

Bu şekilde projeyi sizlere anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Detaylı incelemeler yaparak bilgi sahibi olmak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (530) 643 07 09 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…