Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Yıldırım Kule yeni markalara kapılarını açmaya hazırlanıyor

Yıldırım Kule Ankara’da iş hayatının yıldızı, şehrin ise simgesi haline dönüştü. Tüm ihtiyaçları karşılayacak projede yüzde 80 oranında doluluk yaşanıyor. Ancak hala fırsatların kaçırılmadığı proje için yeni avantajlar Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım tarafından MAG Business için aktarıldı.

Yıldırım Kule projesi gerçek bir simge

Ankara’da Konya yolu üzerinde hayat bulan ve lokasyon bakımından son derece önemli bir proje olan Yıldırım Kule, iş hayatında gözde isim olmayı başardı. Gün itibariyle yüzde 80 oranında doluluk yaşanan projede son avantajları kaçırmamanız için Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu:

“Uluslararası üne kavuşan ve tercihlerde ilk sırada gelen Yıldırım Kule, iş hayatının nabzını oluşturuyor. Sosyal donatılarının çokluğu sayesinde pek çok çalışanın gün içerisinde stresini atmasına yardımcı olunurken, lokasyonu ile ulaşım rahatlığı sağlanmaktadır.”

Zafer Yıldırım, özellikle cadde mağaza ve cadde dükkan alternatifleri hakkında konuştu. 130 metre yükseklikteki kulenin iş yaşamında her türlü ihtiyacı karşıladığı ve belirli noktalara yakın olduğunun altı çizildi. Marka karması ile bölgenin tüm ihtiyaçlarını üstlenen Yıldırım Kule, aynı zamanda kaliteli bir yapıyla katkı sağlıyor. Yapı içerisinde bulunan havalandırma sistemi, güvenlik ve otopark sayısı ile Ankara’nın tercih sebebi oldu. Aynı zamanda lokasyonu sayesinde neredeyse her yere ulaşımın sağlandığını söyleyen Zafer Yıldırım, tercihlerde öne çıktıklarından şu sözlerle bahsediyor:

“Yüzde 80 doluluk oranına erişen, iş yaşamının yeni yıldızı Yıldırım Kule’de son ofisler için talepler devam etmektedir. İş yaşamında kendini zirvede gören markalar ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Zirvenin hissedildiği tek adres

İş hayatının stresinden bireyleri arındırmak için orman manzarasına sahip olan kule, mark karması ile Ankara’nın iş yaşamına yeni bir yön oluşturdu. Dünya markalarına ev sahipliği yaptıklarından ve bu markaları ağırlamaktan son derece keyif duyduklarını belirten Zafer Yıldırım, ticari hacme sahip markalara birçok fırsatları beraberinde getirdiklerini söyledi.

Cadde mağaza ve gökkuşağı cadde cepheli dükkanların varlığı sayesinde iş yaşamı bireyleri sosyalleşmekten alıkoymuyor. Yüksek kalite standartlarındaki hizmet anlayışı Yıldırım Kule’de birleştirildi. Toplamda 50 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede, ticari ve ofis alanlarının aynı zamanda dubleks olarak ayrıldığı bilgisine yer verilmiştir. Son olarak, 18 bin metrekarelik alanın cadde mağazalarına ayrıldığı görülüyor.

Yıldız markalar projeye renk kattı

Kule’de bulunan uluslararası ve yerli markalar şunlardır:

Hollanda Büyükelçiliği, Akşam Gazetesi, Alem FM, Kanal 24, Güneş Gazetesi,Star Gazetesi, Lig Radyo, Hürriyetemlak.com, Kariyer.net, Özel Deren Labaratuvarları, Nelit, Aslantaşlar, Türker Maden, Bekiroğlu İnşaat, DSV Global Transport and Logistics, TÜGİAD, Kamu Market, Prof.Dr. Süleyman Dinçer, Kartun Mühendislik, Kibaroğlu Gayrimenkul, İz Grup, Prof. Dr Ferhat Çatal, ÇakırYol, CM Yol İnşaat, BZ Grup, Yurtdaş Hukuk Bürosu, İpsizcambaz.com, Golden Life Yatırım Danışmanlık, Mek Yapı, Menteş İnşaat, NLP, Methood, Alves Motor, Türk Mood ve RGP Güvenlik Sistemleri, Tatlı Limon,Fogbox, Malina Tıp, Avas Sağlık, Biyodemkimya, Paragram Ödeme Hizmetleri A.Ş, FYFER Yapı, Harfiyat Lojistik, Doğu İnşaat, Borganik, Cansimit Hukuk, Okar İnşaat, Ovacık Mühendislik, PR Dijital Medya, Doğrusal Yatırım, Durna Hukuk Bürosu, Özbek İnşaat, Av. S. Gencer Satılmış, Tutaste, Haskoç Yapı, Av. Fırat Fesih Kaya, Yıldım Grup, Yıldırım Yapı…

Bu eşsiz projede yer almak isteyenler elini hızlı tutmalı. Zira önemli markalarla bir araya gelme fırsatını yakalayanlar yüzde 80 oranında doluluğa neden oldu.