Kategoriler
Proje Haberleri

Ymg Nefes Butik Life 2 satışları devam ediyor

Ymg Nefes Butik Life 2 projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Kayseri İli, Hacılar İlçesi, Beğendik Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje YMG inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Ayrıca sizler de bu projeyi daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje kapsamında 520 metrekareye sahip, müstakil, bahçeli, 90 metrekare 2,5+1 tip but villalar sizlere sunulmaktadır. Sizler bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Geniş banyoya sahip bu evlerde toplamda 2 adet banyo bulunmaktadır. Aynı zamanda ebeveyn banyosuna da sahiptir. Şık tasarımı ve ince detaylarıyla bu ev modern bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda proje içerisinde otopark da yer almaktadır. Otopark olması araba sahipleri için oldukça iyi bir özelliktir. Kamera sistemi ile bu konut projesi 7/24 güvenlik ile korunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Seramik zemini ve geniş mutfağıyla bu villalar ilgi çekmektedir. Spot aydınlatma bulunan bu evde şık bir görüntü mevcuttur.

Ymg Nefes Butik Life 2 konumu hakkında

Bu projedeki evler şehir merkezine yakınlığı vardır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Sizler çocuklarınız ile yürüme mesafesinde parka ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda camiye de oldukça yakındır. Ulaşım olarak evin yakınlarında otobüs durağı mevcuttur. Popüler bir yerde olan bu evleri sizler inceleyebilirsiniz. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Ymg Nefes Butik Life 2 fiyatları ne kadar?

Bu konut projesindeki ev geniş ve konforludur. Birçok özelliği ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde yer alan bu ev brüt 90 metrekare, net olarak 80 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. 2,5+1 tip olan bu villaların fiyatı 675 bin TL civarındadır. Bu fiyata bağlı olarak sizler evi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. İlana göz attıktan sonra da iletişim bilgilerinden yararlanarak proje sahibi ile görüşmeniz mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 749 25 92 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…