Kategoriler
Proje Haberleri

Yücel Park fiyat

Teknik Yapı firmasının imzası ile Yücel Park projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul iline bağlı bulunan Kartal ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin tamamlandıktan sonra alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor.

Kaliteli ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çeken proje yüksek bir mimari anlayış sergiliyor. Söz konusu olan proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Yücel Park projesi bünyesinde 825 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan konutlar birbirinden bağımsız bloklarda hayata geçiriliyor. Bahsi geçen bloklar yirmi iki katlı olacak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projede bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Yücel Park projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 54 metrekareden başlıyor. Projede yer alan konutlardan en büyükleri ise 158 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen projedeki 1+1 konutlar 477 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Yücel Park projesinde bulunan 2+1 konutlar ise 726 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 32 bin TL’den başlıyor. Söz konusu projedeki 4+1 konutlar 1 milyon 538 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.