Kategoriler
Proje Haberleri

Yücel Park fiyatları

Teknik Yapı firmasının imzası ile Yücel Park projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Yücel Park projesinde bulunan konutlar 22 katlı konut bloklarından oluşuyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 825 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Eski Kartal Adliyesi karşısında konumlandırılmış durumda. Yücel Park projesindeki konutlar Üsküdar Yolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda. Yücel Park projesindeki konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösteren konut tiplerinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise 54 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Yücel Park projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 477 bin 600 TL’den başlıyor. Projede bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar 726 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar da 1 milyon 32 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Projede bulunan 4+1 daireler ise 1 milyon 538 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.