Kategoriler
Proje Haberleri

Yücel Park Kartal’da yükseliyor

İstanbul ilinin Kartal ilçesinde Yücel Park projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Teknik Yapı firmasının güvencesi ile yaşama kazandırılıyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelecek olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan proje modern mimarisi ve yüksek konut blokları ile bulunduğu bölgedeki dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Bahsi geçen proje yirmi iki katlı bloklardan meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Aile yaşamına uygun bir şekilde yaşama kazandırılmakta olan Yücel Park projesi bünyesinde 825 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan 1+1 konutlar 477 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Yücel Park projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları ise 726 bin 700 TL’den başlıyor. Söz konusu olan 3+1 konutlar ise 1 milyon 32 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar ise 1 milyon 538 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Yücel Park  projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen projede yer alan konutların büyüklükleri ise 54 metrekareden başlıyor. Projede bulunan en büyük konut ise 158 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Söz konusu olan konutlar İstanbul ilinin Kartal ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen Yücel Park  projesi Eski Kartal Adliyesi karşısında, Üsküdar Yolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje Cevizli mevkiinde yükseliyor.

Konutların alıcılarına 2021 yılında teslim edilmesi planlanıyor.