Kategoriler
Proje Haberleri

Yükselenpark Mercan fiyat

Akyükselen İnşaat firmasının imzası ile Yükselenpark Mercan projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlandı. Bahsi geçen proje Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde yaşama kazandırıldı. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar birçok açıdan alıcıların ilgisini çekiyor.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Söz konusu olan proje ayrıca hemen teslim durumundaki konutları ile zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle Yükselenpark Mercan projesi bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde planlanmış durumda.

Proje beş katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 80 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirilmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Yükselenpark Mercan projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan meydana geliyor. Projedeki 3+1 konutlar 125 metrekare ile 160 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar ise 170 metrekare olarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Yükselenpark Mercan projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları 405 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Yükselenpark Mercan projesi Soğanlı Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Projede yer alan konutlar lokasyonları itibariyle dikkat çekiyor.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.