Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Proje Haberleri

Yunus Emre Sitesi Gaziantep’in Enlerinden 

Yunus Emre Sitesi projesi RY Yapı farkıyla karşımıza çıkıyor. Gaziantep şehrinin en lüks projelerinden birisidir. Görkemli yapısı ve en ince detayına kadar düşünülmüş mimarisi ile kendinize ve ailenize rahat bir yaşam vadedebilirsiniz. Şehrin merkezi ve işlek konumunda bulunan sitenin içerisinde ise sakinlerinin huzurlu bir yaşam sürebilmesi için gerekli olan her şey düşünülmüş.

Yunus Emre Sitesinde Rahat Bir Yaşam 

RY yapının en son projesi olan Yunus Emre Sitesi projesinin 30 Mart 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Yükseller Group güvencesi altında olan daireleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dairelerin içerisinde bulunan her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Oldukça geniş ve ferah odalara ev sahipliği yapıyor. Özellikle mutfak ve banyo tasarımları dikkat çekiyor. Oldukça sade tasarlanmasına rağmen görkemli ve şık görünüşü var. Ayrıca Şehir Hastanesi’ne de 600 metre uzaklıkta yer almaktadır. 3+1 şeklinde olacak dairelerin ise manzarasına hayran kalabilirsiniz.

Konut projesindeki dairelerde yangın alarmı, duvar kağıdı, hilton lavabo, duşakabin, intercom sistemi, kiler mevcuttur. Ayrıca projede asansör, ebeveyn banyosu, gömme dolap, ısıcam, set üstü ocak gibi özellikler mevcuttur. Bunların dışında hırsız alarmı, fiber internet, görüntülü diafon, ankastre mutfak, spot aydınlatma gibi özellikler mevcuttur.

İster Kat Alın, İster Bahçe!

Yunus Emre Sitesi hem kat hem de bahçe katı dairelerini satışa sunuyor. İstediğinizi satın alma imkânınız bulunuyor. Dış mekânı da oldukça ferah ve geniş bir görünüme sahip. Akşam saatlerinde ailenizle ya da çocuklarınızla birlikte güvenli bir yürüyüş yapabilirsiniz. Konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Bu daire tipleri 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 230 metrekare net ise 175 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır.

Projede yer alan brüt 230 metrekare 3+1 tip daireler 830 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Her bir dairenin büyüklüğü ise brüt 230 metrekaredir. Gaziantep konut projesi 4 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi içerisinde 7/24 güvenlik, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkurları, açık ve kapalı otoparkı vardır. Ayrıca dairelerin her birinde çift banyo ve çift balkonda yer almaktadır. Gaziantep’in en lüks sitelerinden siz de bir ev sahibi olabilirsiniz.

İrtibat Tel: 0342 344 41 460   0532 511 61 86