Kategoriler
Proje Haberleri

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe satışları devam ediyor

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe projesi benzersiz mimarisi ile bambaşka bir ayrıcalık sunmaktadır. Projenin konumu İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplamda 64 adet daire ve 23 adet villa bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu karma proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Yunusoğlu İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede toplamda 64 daire 23 villa yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Projenin güvenliği kamera sistemi ile 7/24 kesintisiz olarak sağlanmaktadır. Ayrıca, aracınız için açık otoparklar da projenin bir parçasıdır. Sosyal alanlar içerisinde alışveriş mağazaları, sosyal alanlar, açık yüzme havuzu, spor salonu ve oyun parkı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu evler, seramik zeminlerle donatılmıştır. Tüm detayların özenle düşünüldüğü evlerde ısıtma sistemi de dahil olmak üzere gereksinim duyabileceğiniz her şey mevcuttur. Su deposu da projede yer almaktadır. Geniş ve ferah odaları ile evler oldukça konforlu bir yaşam sunmaktadır. Ebeveyn banyosu da evlerin bir diğer özelliğidir. Bununla birlikte evlerin ısı ve ses yalıtımı sayesinde sessiz ve sıcak bir ortam sunulmaktadır.

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe konumu hakkında

İzmir’in Güzelbahçe İlçesi’nde yer alan proje Yelki Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Özellikle sağlık durumlarına karşı sağlık ocağı ve eczanenin yakın olması büyük avantaj sağlamaktadır. Eğitim açısından da liseye, ortaokul ve ilkokula oldukça yakın mesafededir. Markete ve semt pazarlarına da yakın olması ilgi çeken özelliklerindendir.

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe fiyatları ne kadar?

Yunusoğlu Veranda Güzelbahçe projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Aynı zamanda konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Brüt 120 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 8.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0(545) 141 35 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…