Kategoriler
Proje Haberleri

Yurtas Elegance Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Hatay İli, Antakya İlçesi, Kuzeytepe Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Yurttaş İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks dubleks ikiz villaları ile dikkat çekmektedir. Yurtas Elegance konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Hatay konut projesi Kuzeytepe Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 18 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Villalar farklı cephe oluşmaktadır. Aynı zamanda villa içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, şömine, çamaşır odası ve daha pek çok özelliğe sahiptir. Bunların yanı sıra villalarda ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, teras, görüntülü diafon ve ankastre set gibi olanaklara sahiptir.

Site içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, spor alanı gibi sosyal olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca kamera sistemi, buhar odası, otopark, güvenlik gibi olanaklar da site içerisinde yer almaktadır. Yurtas Elegance konut projesinde villaların inşası devam etmekte olup projede üç tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 6+1, 7+1 ve 8+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların büyüklükleri 400 metrekare ile 600 metrekare arasında değişmektedir.

Yurtas Elegance fiyatları ne kadar?

Hatay konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 3 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygundur.

Karan Sahil Villaları nerede yer alıyor?

Konut projesi Antakya’nın Kuzeytepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda ulaşım sıkıntısı olmayan bir lokasyonda, günlük ihtiyaç duyulan noktalara yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0326 221 10 96 ve 0532 443 40 31 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…