Kategoriler
Proje Haberleri

Yuvacık Secret Garden satışları devam ediyor

Yuvacık Secret Garden modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akkurt Group tarafından hayata geçirilmektedir. 21 dönümlük proje alanında 106 daire adet daire yer almaktadır. Site içerisinde 3 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 bahçe katı dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

21 dönümlük proje alanında 106 daire adet daire yer almaktadır. Site içerisinde 3 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 bahçe katı dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 ara kat dairelerin büyüklüğü brüt 163 metrekaredir. 3 artı 1 bahçe katı dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 166 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; 2’şer adet fitness salonu, açık yüzme havuzu, çocuk aqua parkı, sauna, buhar odası ve çok amaçlı toplantı salonu bulunmaktadır. Ayrıca 2’şer adet basketbol, futbol ve voleybol sahaları, mini market, kafeterya ve 5 dönümlük piknik alanı ve kameriyeler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kameriyeler de elektrik, su hattı, mangal ve barbekü olacaktır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Makine odasız sessiz asansör, daire başına sığınak bodrum alanı, su deposu, uydu ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Daire aralarında ses ve su yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca her dairede duman ve gaz detektörleri mevcuttur. Isıtma sistemi olarak doğazgaz bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti ile Çimstone tezgah bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde birinci sınıf banyo dolapları ve cam duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Salon, mutfak ve koridorda led aydınlatmalı tavan yapılmaktadır.

Yuvacık Secret Garden nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Aydınkent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar yeşil ile iç içe ve deniz manzaralı bir konuma sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Havaalanı ve tren istasyonu yakın konumdadır.

Yuvacık Secret Garden fiyatları ne kadardır?

Yuvacık Secret Garden projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 ara kat dairelerin fiyatları 3 milyon 425 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde daireler hemen teslim edilmektedir.

Ayrıca brüt 166 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçe katı dubleks dairelerin fiyatları ise 3 milyon 320 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 346 66 46 veya 0507 537 19 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…