Kategoriler
Proje Haberleri

Z Konut 12 lansmana özel fiyatlarla satışta

Z Konut 12 projesi ultra lüks tasarımı ve merkezi lokasyonu ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Z Konut Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 16 adet daire ve 1 adet iş yeri bulunmaktadır. Bu daireler normal ve dubleks olmak üzere 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Z Konut Yapı İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 16 adet daire ve 1 adet iş yeri yer almaktadır. Söz konusu daireler normal ve dubleks olmak üzere 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Site faaliyet alanı içerisinde çocuk oyun parkı ve kreş bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, Hilton lavabo, duşakabin, çamaşır odası, gömme dolap, kiler, şofben ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Z Konut 12 konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Biga İlçesi Sakarya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Z Konut 12 fiyatları ne kadar?

Z Konut 12 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.525.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 626 21 75 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…