Kategoriler
Proje Haberleri

Z Panorama Evleri satışları başladı

Z Panorama Evleri projesi Zerkon Yapı tarafından 7.760 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Kentsel dönüşüm projesi olarak tasarlanan projenin konumu İstanbul’un Avcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 8 blok ve 152 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zerkon Yapı güvencesi ile yükselen proje 7.760 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Az katlı mimarisi ile dikkat geçen projede her biri 5 katlı 8 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 152 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 169 metrekare olmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca bu proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde kapalı spor salonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı ile yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire kontrolü sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Panoramik teras, ferah balkonlar, giyinme odası, gömme dolap ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Z Panorama Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Avcılar İlçesi Ambarlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Kırım Sokak’ta yükselen proje deniz manzarasına hakim bir konumda yer almaktadır.

Z Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

Z Panorama Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL ile 8.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 958 65 35 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Z Panorama Evleri tanıtım filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…