Kategoriler
Proje Haberleri

Zarem Konakları Mart 2024’te teslim

Zarem Konakları projesi Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Bu eşsiz konumdaki proje Zarem İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 5 artı 1 ve 8 artı 2 konut tiplerinden oluşan villalar yer almaktadır. Üstelik villaların her biri 2 katlı olarak tasarlanmıştır. Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zarem İnşaat imzası taşıyan proje benzersiz yaşam alanlarına sahip 2 katlı villalardan oluşmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 ve 8 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Ayrıca 8 artı 1 villa tiplerinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 500 metrekare olmaktadır. Villalar 1.000 ve 5.000 metrekarelik bahçeler içinde yer almaktadır. Her villanın özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik havuzlar hem yetişkinler hem de çocuklar için uygun olup, özel dinlenme alanları ve yeşil alanlarla çevrilidir. Bahçelerde yeşil alanlar ve oyun alanları çocuklar için güvenli bir oyun ortamı sunmaktadır. Ayrıca villaların tamamında kapanmayan adalar ve deniz manzarası yer almaktadır. Mutfak ve salonlar ayrı ayrı yer alarak daha geniş bir yaşam alanı sunmaktadır. Yatak odalarında banyolar ayrı bir alanda yer almakta ve 5 odalı villalarda 4 adet banyo bulunmaktadır. Villaların iç ve dış mimarisi modern ve estetik olup, konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Bunun yanı sıra kış aylarında konutların ısınması için klima kullanılmaktadır.

Zarem Konakları konumu hakkında

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer alan proje Turgutreis Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik söz konusu proje tamamen deniz ve adalar manzarasına sahiptir.

Zarem Konakları fiyatları ne kadar?

Zarem Konakları projesinde yüzde 30 peşinat ve ara ödemeli satış avantajları bulunmaktadır. Brüt 250 metrekare olan 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 23.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 500 metrekare olan 8 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 52.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bahsi geçen projenin teslim tarihi ise Mart 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi için 0(530) 568 13 33 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…