Kategoriler
Proje Haberleri

Zek Yapı Milas Evleri projesi satışa sunuldu

Zek Yapı Milas Evleri projesinde isminden anlaşılacağı üzere Zek Yapı tarafından inşaat çalışmaları son hızla başlamıştır. Projenin konumu Kayseri’nin Talas İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 6 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 221 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zek Yapı güvencesi ile inşaat çalışması başlatılan projede her biri 10 katlı olmak üzere 6 adet blok yükselecektir. Site içerisinde 72 adet 2 artı 1, 18 adet 3 artı 1 ve 120 adet 3,5 artı 1 daire ve 11 adet ticari ünite ile birlikte toplam 221 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. 150 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru, bisiklet parkı, peyzaj ve çevre düzenlemesi ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projede kullanılan bütün malzemeler TSE, CE, ISO belgeli olması şeklindedir. Mutfakta ergonomik dolaplar, giyinme odası, PVC doğrama ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Cam oda niteliğinde ısıcamlı cam balkonlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Zek Yapı Milas Evleri konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Talas İlçesi Kiçiköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Atatürk Bulvarı Kayabağlar Caddesi girişinde Tramvay güzergahı üzerinde yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tramvay ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Zek Yapı Milas Evleri fiyatları ne kadar?

Zek Yapı Milas Evleri projesinde fiyatlar temsili olup kay, cephe ve ödeme planı gibi hususlarda net fiyat belirlenmektedir. Ayrıca fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 155 metrekare olan 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (352) 232 71 25 veya 0 (533) 130 86 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…