Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Country Bahçecik 2023’ın 2. çeyreğinde teslim

Zeray Country Bahçecik projesi saray yaşamı konsepti ile modern bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet saray konsepti villa bulunmaktadır. Bu villalar 8 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zeray İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri saray konseptine sahip 12 adet sütunlu yapılı villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 8 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 8 artı 1 villa tiplerinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 964 metrekaredir. Ayrıca 8 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 632 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villa için kapalı otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel açık yüzme havuzu ve bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Üstelik sauna ve spor alanları da yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde ise her villaya ait asansör sistemi yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bağımsız ısıtma sistemine sahip konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm villalarda ebeveyn banyosu ve giyinme odası yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Zeray Country Bahçecik konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Damlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yer alan proje aynı belediyeye oldukça yakındır. Konumu itibarıyla dikkat çeke villaların her biri güneş almaktadır. Üstelik ihtiyaç duyulan tüm lokasyonları yakınlığı ile oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Çevresinde sağlık kurumları ve eğitim kurumları gibi pek çok alan yer almaktadır.

Zeray Country Bahçecik fiyatları ne kadar?

Zeray Country Bahçecik projesinde fiyatlar konutların bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 964 metrekare olan 8 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 27.705.000 TL ile 29.421.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bahsi geçen projenin teslim tarihi 2023 yılının ikinci çeyreği olarak planlanmıştır.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…