Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Country Bahçecik satışları devam ediyor

Başiskele konut projesi Zeray İnşaat firması tarafından saray yaşamı konseptinde hayata geçirilmektedir. Zeray Country Bahçecik projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Konut projesi Başiskele, Bahçecik’te yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Bu evlerin özellikleriyle ve konumuyla dikkat çektiğini görmekteyiz. 12 saray konseptli, sütunlu yapılı konutun bulunduğu bu sitede konut tiplerinin ise 8+1 şeklinde olduğunu söyleyebiliriz. Bu evleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Ayrıca ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Laminat zemine sahip bu evi detaylı bir biçimde incelemek mümkündür. Odanın içerisinde ayriyeten giyinme odası da bulunmaktadır. Konfor dolu özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekmektedir. Sosyal alan olarak havuzu ve saunası da sizlere sunulmaktadır. Aynı zamanda spor alanı da bulunmaktadır. Ayrıca konutlarında geniş ve ferah odalara sahip olduğu söylenebilir.  Ayrıca sosyal alanı bulunmaktadır. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Zeray Country Bahçecik konumu hakkında

Kocaeli’nde yer alan bu projedeki evler şehir merkezine ve ayriyeten belediyeye oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Sağlık kurumları ve okul gibi önemi yerlere de oldukça yakındır. Ayrıca ulaşım olanağı bakımından da konumu sizlere kolaylık sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Zeray Country Bahçecik fiyat bilgisi

Konut projesinde yer alan dairelerin kira fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 964 metrekare, net 632 metrekare büyüklüğünde tasarlanmış villaların fiyatları 14 milyon 395 bin 012 liradan başlamaktadır. Bu villaların fiyatları 16 milyon 326 bin 858 TL’ye kadar çıkmaktadır.

Söz konusu proje Damlar Mahallesi, Serim Sokak, Bahçecik, Başiskele / Kocaeli adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…