Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Dilasa Orman lansman satışı devam ediyor

Zeray Dilasa Orman Kocaeli Başiskele’de yer alan bir projedir. Proje Zeray İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilmektedir. Proje lansman fiyatları ile satışlarına devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Zeray Dilasa Orman farklı büyüklüklerde dairelerden meydana gelmektedir. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hazır bulunmaktadır. Her balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlıdır. Bunun için hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur. Dairelerin büyüklüğüne göre bir ya da iki adet banyo vardır. İki banyolu dairelerde birisi yatak odasına ek olarak bulunmaktadır. Bütün banyolarda duş kabinleri hazırdır. Dairelerin dış kapıları güvenli çelik kapıdır. Amerikan kapı ve Amerikan mutfak özelliği mevcuttur. Mutfaklarda ankastre set mevcuttur. Set üst ocak, fırın, buzdolabı, bulaşık makinesi, ankastre fırın mutfaklarda hazır olarak bulunmaktadır. Dairelerde vestiyer hazır olarak yer almaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur.

Zeray Dilasa Orman projesi 24 saat güvenlik hizmetleri ile korunmaktadır. Bu sisteme ek olarak kameralı güvenlik de bulunmaktadır. Araç park etmek için site içinde hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Daireler hem ısı hem ses yalıtımına sahip olarak hazırlanmaktadır. Kişisel bakım için hamam, sauna ve buhar odası vardır. Spor yapmak için tenis kortu, spor alanı ve yüzme havuzu vardır. Yüzme havuzu hem açık hem kapalı olarak bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı ve oyun alanı mevcuttur.

Zeray Dilasa Orman konumu ve satışları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Lise, ortaokul, ilkokul, eczane, hastane, sağlık ocağı, market, manav, semt pazarı, cami, hastane gibi önemli yerlere yakındır. Uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Özel araçla yolculuk için TEM, E5, anayol ve cadde bulunmaktadır. Toplu taşıma olarak tren istasyonu, dolmuş ve otobüs durağı bulunmaktadır.

Zeray Dilasa Orman projesinde dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 1 oda 1 salon daireler 2 milyon 279 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 2 oda 1 salon daireler ise şu anda 2 milyon 654 binden başlamaktadır. Son olarak ise 3 oda 1 salon daireler 3 milyon 144 binden başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Daireler krediye uygun olarak satılmaktadır. Ayrıca uygun koşullarda takas seçeneği de sunulmaktadır. İsteyenler için daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için 444 91 41 ve 0 (534) 011 74 80 numarasını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…