Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Effect Kartepe yaşam başladı

Zeray Effect Kartepe projesi Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer alan son derece modern mimariye sahip konut projesidir. Söz konusu proje Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 12.587 metrekarelik arsa alanı üzerinde 4 blok ve 130 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin ise 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zeray İnşaat imzası taşıyan proje 12.587 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede her biri 4 katlı olmak üzere 4 konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 130 adet daire yer almaktadır. Aynı zamanda 35 adet ticari ünite de mevcuttur. Bahsi geçen daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklüğü 82 metrekare ile 268 metrekare arasında değişmektedir. Daha detaylı bakacak olursak 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 82 metrekare ile 125 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 108 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekare ile 268 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 199 metrekare ile 232 metrekare arasında değişmektedir.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde hamam, sauna, fitness salonu, açık yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte snack bar, gölet, çocuk oyun alanları gibi sosyal faaliyet alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Zeray Effect Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde yer alan proje pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Zeray Effect Kartepe fiyatları ne kadar?

Yaşamında başlamış olduğu Zeray Effect Kartepe projesinde fiyatlar, konutların tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Brüt 161 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi için 444 91 41 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…