Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Future Deluxe City son bahçeli daireleriyle satışta

Zeray Future Deluxe City projesi sınırlı sayıdaki bahçeli daire seçenekleri ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yüksek katlı 4 blok konumlanan projede toplam 338 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Benzersiz mimariye sahip proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zeray İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 21 katlı 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu blokların içerisinde toplamda 338 adet daire yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 bahçeli daireler ile 4 artı 1 arakat dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 bahçeli dairelerin büyüklüğü brüt 117 metrekaredir. 2 artı 1 bahçeli dairelerin büyüklüğü brüt 187 ile 310 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 230 ile 381 metrekare arasında değişmektedir. Söz konusu proje büyüleyici bir atmosfere ve taç şeklinde sıra dışı görkemli bir tasarıma sahiptir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye yetecek kadar açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Söz konusu proje yalnızca özellikleriyle değil, aynı zamanda aktivite alanlarıyla da dikkat çekmektedir. Kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, spor alanı ve çocuk parkı projede hazır bulunmaktadır. Bu alanlarda hem yetişkinler hem de çocuklar sportif aktiviteler yapabilirler. Ayrıca hamam, buhar banyosu ve sauna gibi özellikler de projede yer almaktadır. Projenin dış cephesinde ısı, su ve ses yalıtımı gibi önemli özellikler bulunmaktadır. Dairelerin büyüklüğüne göre, gömme dolap, ankastre mutfak ve set üstü ocak gibi özellikler mevcuttur. Dışarıya açılan kapılar çelik kapıdır. Üstelik hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemleriyle güvenlik sağlanmaktadır. Engelli bireylerin de rahatlıkla kullanabileceği geniş koridorlar, rampalar, araç park yerleri, asansörler ve merdivenler bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi tercih edilmiştir. Aynı zamanda dairelerdeki banyo sayısı, daire büyüklüğüne göre bir ya da iki adettir.

Zeray Future Deluxe City konumu hakkında

Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer alan proje Yapracık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen projede daireler panoramik bir seyir keyfi sunmaktadır.

Zeray Future Deluxe City fiyatları ne kadar?

Zeray Future Deluxe City projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca sınırlı sayıdaki bahçeli daireler sahiplerini beklemektedir.

117 metrekare 1+1 bahçeli dairelerin fiyatları 2.691.000 TL’den başlamaktadır.

255 metrekare 2+1 bahçeli dairelerin fiyatları 3.803.000 TL’den başlamaktadır.

310 metrekare 2+1 bahçeli dairelerin fiyatları 5.230.000 TL’den başlamaktadır.

Bununla birlikte 281 metrekare 4+1 dairelerin fiyatları 6.936.000 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 230 metrekare 4+1 havuzlu penthouse dairelerin fiyatları ise 14.424.488 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 91 41 ve 0 (538) 014 51 38 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız