Kategoriler
Proje Haberleri

Zeray Miracle Garden fiyat listesi

Zeray Miracle Garden projesi Kocaeli ili, Başiskele İlçesi, Kullar Tepecik Mahallesi’nde yer almaktadır. Başiskele konut projesi Zeray İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Zeray Miracle Garden fiyat listesi detaylarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Zeray Miracle Garden projesi, 17 bin 510 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Arsa üzerinde toplam 11 adet konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca 11 adet konut bloğunda ise toplam 256 bağımsız bölüm yer almaktadır.

Zeray Miracle Garden projesindeki 11 adet konut bloğundaki konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Ayrıca projede bahçe dubleks daireler, ara kat daireler ve çatı dubleks daireler yer almaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri ise 61 metrekare ile  220 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinde kapalı havuz, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi fonksiyonlar yer alacaktır. Ayrıca projede, rengarenk peyzaj alanları, şelaleler, yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme ve keyif alanı yer alacaktır. Açık hava spor alanları ve özenle düşünülmüş sosyal alanlar da proje içerisinde yer almaktadır.

Zeray Miracle Garden fiyat listesi

Konut projesinde yer alan konutların fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut projesinde satılık daire fiyatları 2 milyon 014 bin 595 bin TL’den başlamaktadır.

71 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 014 bin 595 bin TL’den başlamaktadır.

88 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 608 bin 564 bin TL’den başlamaktadır.

156 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 801 bin 227 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 189 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 575 bin 965 bin TL’den başlamaktadır.

Lansmana özel fırsatların yer aldığı konut projesinin teslim tarihi ise 30 Aralık 2025 tarihi olarak planlanmıştır.

Zeray Miracle Garden nerede yer almaktadır?

Konut projesi Kocaeli ili, Başiskele İlçesi, Kullar Tepecik Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje otobüs duraklarına, eğitim kurumlarına ve park alanlarına yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca firma adresi ise Gültepe Mahallesi , Miralay Mümtaz Caddesi, No:1 Zeray A.Ş. Genel Müdürlüğü İzmit / Kocaeli olarak belirtilmiştir.

Zeray Miracle Garden projesi, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde konumlanan bir yaşam projesidir. Ayrıca eşsiz tasarımı, geniş daire seçenekleri ve birçok sosyal donatısıyla dikkat çekmektedir. Bu proje, modern bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenek sunmaktadır. Lansmana özel fırsatlar ve ödeme seçenekleriyle birlikte, Zeray Miracle Garden projesi, konforlu ve huzurlu bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Zeray Miracle Garden projesindeki dairelerin büyüklükleri nasıl değişiyor?

Dairelerin büyüklükleri 61 metrekare ile 220 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca projede farklı tiplerde daire seçenekleri bulunmaktadır.

Projenin teslim tarihi nedir?

Zeray Miracle Garden projesinin teslim tarihi 30 Aralık 2025 olarak planlanmıştır.

Projede hangi sosyal olanaklar bulunmaktadır?

Projede, kapalı havuz, fitness salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi fonksiyonlarla birlikte rengarenk peyzaj alanları bulunmaktadır. Ayrıca şelaleler, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava spor alanları gibi sosyal olanaklar da bulunmaktadır.

Zeray Miracle Garden projesinin fiyatları nasıl belirlenmektedir?

Dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Detaylı fiyat bilgisi için projenin satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Projenin iletişim bilgileri nelerdir?

Zeray Miracle Garden projesinin iletişim bilgileri şu şekildedir:

Adres: Gültepe Mahallesi, Miralay Mümtaz Caddesi, No:1 Zeray A.Ş. Genel Müdürlüğü İzmit / Kocaeli

Telefon: 444 91 41

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 91 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…