Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Zeray Perla projesi geniş balkonlarıyla inşa ediliyor

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde inşa edilen Zeray Perla projesi, 11 dönümlük arsa alanı üzerine kuruluyor. Yatay ve modern mimarili dört blok içerisinde 124 daireyi içeren proje, manzarasını yeşil alanlardan ve etrafını çevreleyen dağlardan alıyor.

Yedi kattan oluşan blokların üzerindeki teras alanlarının büyüklüğünün yanı sıra dairelerinde geniş balkona yer veriliyor.

Kapalı otoparka da sahip olan projede; kafe, restoran, mağaza, butik, dükkânların yanı sıra açık yüzme havuzunun yanında kafe ve güneşlenme alanları da bulunuyor. Basketbol sahası ve çocuk oyun alanının kurulduğu projedeki dairelerin bahçe alanı da bulunuyor.

Zeray Perla projesinde bahçe dubleksler

Bahçe dubleks tiplerinin teras alanı da bulunuyor.

Projedeki bir odalı ve bir salonlu bahçe dubleks tipindeki daireler brüt 164.5 metrekare büyüklüğünde kuruluyor. Vakıf ve devlet eğitim kurumlarını çevresine alan projedeki iki odalı ve bir salonlu bahçe dubleks tipi daireler brüt 192.1 metrekare büyüklüğünde. Bu daire tipinde 1+1 bahçe dubleks tiplerinden farklı olarak ebeveyn banyosu da bulunuyor.

Değirmendere ve Gölcük’e yakın mesafelerde bulunan projedeki üç odaya ve bir salona sahip bahçe dubleks tipi daireler brüt 179.3 metrekarelik alana sahip. İzmt’e yaklaşım yarım saatlik araç mesafesinde yer alan projedeki dört odalı ve bir salonlu bahçe dubleks tipleri ise brüt 234.20 metrekare.

Projedeki kat bahçeli ve ara kat daireler

Zeray Perla projesindeki üç odalı ve bir salonlu kat bahçeli daireler brüt 162.5 metrekare. Yuvacık semtine yakın bir konumda bulunan projedeki 2+1 ara kat daire tipi, brüt 145.5 metrekare büyüklüğünde. Kullar’a komşu olan projedeki 3+1 ara kat tipi daireler ise brüt 162.5 metrekare değerinde. Bu daire tipinin 2+1 ara kat dairelerden farkı, ebeveyn banyosunun olması.

Zeray Perla projesindeki teras dubleksler

Bir oda ve bir salonuyla inşa edilen teras dubleks tipi brüt 113.2 metrekare ve 2+1 teras dubleks tipi brüt 124.2 metrekareyken 3+1 teras dubleks tipleri ise brüt 171.2 metrekare değerinde.

Proje nerede bulunuyor?

Zeray Perla Adres: Fatih Mahallesi, Galip Erenoğlu Caddesi, No:34, Başiskele / Kocaeli

Telefon: +90 444 91 41

Taşınmaz Haber