Kategoriler
Proje Haberleri

Zeynep Hanım Konakları Konya vadeli ödeme imkanı

Zeynep Hanım Konakları Konya konut projesi isminden de anlaşılacağı üzere Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje TMS Yapı Mühendislik Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan ultra lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

TMS Yapı Mühendislik Mimarlık firması ayrıcalığı ile yaşama geçirilen projede her biri 3 katlı konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan ultra lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 193 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 223 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için 2 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanında sosyal yaşam alanları bulunmaktadır. Bu alanlar kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, Fitness salonu, çocuk oyun parkı, oturma alanları ve ferah yeşil alanlar yer almaktadır. Projenin dış cephesinde seramik kaplama uygulanmaktadır. Zemin katlar için zemin terası bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır. Kızartma mutfağı ve ayakkabılık holü gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Zeynep Hanım Konakları Konya konumu hakkında

Merkezi konumda yükselen proje, Konya’nın Selçuklu İlçesi Beyhekim Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konumu itibarıyla ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır.

Zeynep Hanım Konakları Konya fiyatları ne kadar?

Zeynep Hanım Konakları Konya projesi vadeli ödeme seçenekleri ile sahiplerini bekliyor. Bunun yanı sıra projedeki fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 193 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 223 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 5.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 233 08 67 veya 0 (536) 315 77 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…