Kategoriler
Proje Haberleri

Zeytinli Bahçe Evleri son bahçe dubleks dairesiyle satışta

Zeytinli Bahçe Evleri projesi huzurlu bir site içerisinde, birinci sınıf malzeme kalitesine sahip yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Temizel İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 2 blok üzerinde toplam 20 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Eşsiz manzaraya sahip proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Temizel İnşaat firması tarafından tasarlanan projede her biri 5 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde yükselen bloklarda toplam 20 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 bahçe dubleksi konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 192 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 162 metrekare olmaktadır. Bahsi geçen projede daireler birinci sınıf işçilik ve malzemelerle donatılmaktadır.

Zeytin ağaçlarının içerisinde huzurlu bir yaşam fırsatı sunan site 24 saat güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Aynı zamanda her dairenin araçlarını park edebilmesi geniş otopark alanı mevcuttur. Sitenin geniş peyzaj alanı içinde çocuk parkı ve oyun alanları, dinlenme alanları yer almaktadır. Bu projedeki daireler arasında ısı ve ses yalıtımı sağlanmaktadır. Konutların zeminlerinde doğalgazlı yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır ve ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Dairelerde ebeveyn banyosu, teras, kiler gibi birçok olanak mevcuttur. Bunun yanı sıra jakuzi, küvet, ankastre set gibi modern donanımlar da bulunmaktadır.

Zeytinli Bahçe Evleri konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yuvacık mevkiinde konumlanan proje deniz, doğa ve dağ manzarasına sahiptir. Üstelik yeşillikler içerisinde, zeytin ağaçlarına komşu konumda yükselmektedir. Okullar, semt pazarı, market ve cami gibi ihtiyaç duyulan tüm lokasyonlar yürüme mesafesindedir.

Zeytinli Bahçe Evleri fiyatları ne kadar?

Zeytinli Bahçe Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 192 metrekare olan 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.480.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu daire kalan son bahçe dubleks daire olarak sahibini beklemektedir.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0532 550 34 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…