Kategoriler
Proje Haberleri

Zin D Diamond satışları devam ediyor

Zin D Diamond projesi lüks yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 166 adet daire ve 30 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi içerisinde 166 adet daire ve 30 adet ticari ünite yer almaktadır. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1+1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 78 metrekare ile 102 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3+1 dairelerin büyüklüğü brüt 109 metrekare ile 123 metrekare olmaktadır.

İstanbul konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, Zin D Diamond Kids Club spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Optimize edilmiş teknolojik bina özellikleri yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Zin D Diamond konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şile otoyolunun yan tarafında bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Sabiha Gökçen havalimanına 20 kilometre, FSN köprüsüne 13 kilometre, Alemdağ Devlet Hastanesine 1000 metre uzaklıktadır.

Zin D Diamond fiyatları ne kadar?

Zin D Diamond projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Konut fiyatları dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

52 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 490 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 835 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 102 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairelerin fiyatları 4 milyon 010 bin TL’den başlamaktadır.

108 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 210 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 124 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 4 milyon 790 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 641 77 73 veya 0541 377 34 34 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…