Kategoriler
Konut Kredisi

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası’ndan Enerji Verimlilik Belgesi olan konutlar için avantajlı konut kredisi fırsatı sunmaktadır. Bu kapsamda Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi fırsatı sunulmaktadır. Enerji performansı A ve B sınıfı olan konutların finansmanı kapsamında kullandırılan kredi, konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değerine göre belirlenmektedir. Ayrıca esnek ödeme seçenekleriyle sunulan kredi için gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilmektedir.

Ziraat Bankası ayrıca, hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini bireysel kredi kullanan müşterilerine sunmaktadır. Faiz oranları ve ödeme bilgilerine bankanın web sitesinde yer alan hesaplama aracı alanından ulaşmak mümkündür.

Konut kredisi için Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabileceği gibi en az dört tanesi için BES, AZG, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerine sahip olanlar da kredi imkanından yararlanabilirler.

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi hesaplama

Ziraat Bankası’nın Konut Kredisi fırsatlarından yararlanmak için tüketici kredisi tablosunu inceleyebilirsiniz.

Kredi tutarı ve vadesine göre faiz oranları ve tahsis ücretleri belirlenmektedir. Örneğin, 100.000 TL kredi tutarı için 120 ay vade ve yüzde 1.25 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı bulunmaktadır. Ayrıca bu kredi ile ilgili 500 TL tahsis ücreti uygulanmaktadır. Aylık taksit tutarı 1.613 TL ve yıllık maliyet oranı ise yüzde 16,8361 olarak belirlenmektedir.

Bunun yanı sıra, 1.000.000 TL kredi tutarı için de 120 ay vade ve yüzde 1.29 faiz oranı uygulanmaktadır. Bu kredi ile ilgili 5.000 TL tahsis ücreti uygulanmaktadır. Aylık taksit tutarı 16.429 TL ve yıllık maliyet oranı ise yüzde 16.8415 olarak belirlenmektedir.

Tüm bu bilgiler hesaplama aracı alanından da görüntülenebilmektedir. Başvuru için size en yakın banka şubesine gitmeniz yeterli olacaktır.

Diğer konut kredisi haberleri için tıklayınız

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…