Kategoriler
Proje Haberleri

Zirveden Batı Konutları satışları devam ediyor

Zirveden Batı Konutları projesi bölgenin en değerli konumunda merkezi ve huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer alan proje Zirve Beton tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 14 katlı 3 adet blok ve 170 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ferah ve kaliteli yapısı ile dikkat çeken site içerisinde her biri 14 katlı 3 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 170 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 175 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kamelyalar, çocuk oyun parkı, çeşitli spor alanları, yürüyüş parkuru ve geniş yeşil alan bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Üstelik engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Zirveden Batı Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Yeni Batı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik merkezi bir konumda yükselen proje doğa manzarasına hakimdir.

Zirveden Batı Konutları projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL ile 3.800.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 545 268 04 05 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…